Facebook
Vanavond achter de bar
Bestuursmenu
Jarigen
Vandaag:
    Geen jarigen
Binnenkort:

Welkom!

 

Welkom op de website van studentencafé Cambridgebar op de Uithof! Hier vind je alle informatie over de laatste activiteiten, de prijslijst, foto's van de te gekke feesten, informatie over het bestuur en de commissies, en nog veel meer! Kijk lekker rond en kom natuurlijk een keer langs bij de Cambridgebar, de gezelligste bar op de Uithof!

 

Nieuwe website!

Iets eerder dan gepland is sinds donderdagavond de nieuwe website van de Cambridgebar in de lucht. De nieuwe website biedt voor ons meer mogelijkheden om de bezoeker en onze vrijwilligers van informatie te voorzien. Problemen met de oude website hebben er toe geleid dat we deze website vervroegd moesten lanceren. Dit heeft tot gevolg dat nog niet alle randjes geslepen zijn.

Op het verlanglijstje staan nog een aantal punten, hieronder in willekeurige volgorde genoemd:

  • Ondersteuning voor oudere browsers zoals IE6. De website werkt nu in Firefox, IE7, Chrome, Safari en andere moderne browsers.
  • Restoren van alle oude (Feco)-foto's
  • Restoren van alle oude nieuwsberichten
  • Operationeel maken van het vrijwilligersgedeelte met taprooster, ABC-boek, enz.

Vragen, opmerkingen, suggesties, bugs en leuke verhalen kun je mailen naar **Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.** . Hartelijk dank!


**Joomla! Foutopsporingsconsole**

**Sessie**

**Profielinformatie**

**Geheugengebruik**

**Database queries**

**Ontleedfouten in taalbestanden**

**Geladen taalbestanden**

**Niet vertaalde strings**