Facebook
Vanavond achter de bar
Bestuursmenu
Jarigen
Vandaag:
    Geen jarigen
Binnenkort:

Welkom!

 

Welkom op de website van studentencafé Cambridgebar op de Uithof! Hier vind je alle informatie over de laatste activiteiten, de prijslijst, foto's van de te gekke feesten, informatie over het bestuur en de commissies, en nog veel meer! Kijk lekker rond en kom natuurlijk een keer langs bij de Cambridgebar, de gezelligste bar op de Uithof!

 

Gesloten op 8 en 9 augustus

(English below)

Het is weer zomer en dat betekent dat het weer tijd is voor de jaarlijkse klusweek voor het bestuur. Tijdens deze week gaat het bestuur flink de handen uit de mouwen steken om een aantal grotere klussen aan te pakken. Zo zal de hal onder handen worden genomen, de krukken zullen een nieuw laklaagje krijgen en er zal het een en ander op elektra en ICT gebied gaan gebeuren.  In verband met deze werkzaamheden zal de bar op vrijdag 8 en zaterdag 9 augustus helaas gesloten zijn. Gelukkig kun je twee dagen later alweer een biertje bij ons komen drinken, en natuurlijk de resultaten van de klusweek bewonderen!

Because it's summer we will be doing some extra work in the bar again. Because of these small renovations we will be closed on August 8th and 9th. We are happy to welcome you again on Monday 11th!

 


**Joomla! Foutopsporingsconsole**

**Sessie**

**Profielinformatie**

**Geheugengebruik**

**Database queries**

**Ontleedfouten in taalbestanden**

**Geladen taalbestanden**

**Niet vertaalde strings**