Ben jij van plan om een besloten bijeenkomst te organiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Naast het bijwonen van onze eigen evenementen heb je ook de mogelijkheid om de bar buiten openingstijden voor privé bijeenkomsten te gebruiken (onder bepaalde voorwaarden). Ben je bijvoorbeeld afgestudeerd en wil je daar een mooie borrel voor organiseren? Heb je als (studie)vereniging een plek nodig voor bijvoorbeeld een lezing of andere verenigingsactiviteit? De Cambridgebar stelt de barruimte buiten openingstijden voor dit soort bijeenkomsten ter beschikking, met een maximum capaciteit van 130 personen. Wij hanteren hierbij dat besloten bijeenkomsten ten minste twee weken na de desbetreffende overeenkomst met ons mogen plaatsvinden. Wil je de bar gebruiken voor zo’n gelegenheid? Of heb je een vraag hierover? Neem dan contact op met onze secretaris, Eva Hunting (secretaris@cambridgebar.nl).

Aan het gebruik van de bar zijn een aantal kosten verbonden:

  • Er geldt een onkostenvergoeding van € 100,- bij het bruiklenen van de Cambridgebar op doordeweekse dagen buiten openingstijd. Wanneer het gebruik van de Cambridgebar in het weekend valt (zaterdag of zondag) dan geldt een onkostenvergoeding van €150,-.
  • De servicekosten voor het gebruik van de geluidsapparatuur bedragen €25,-.
  • Bij gebruik buiten openingstijden werken de tappers betaald. Voor evenementen waar minder dan 60 gasten komen zijn twee tappers voldoende, bij grotere groepen dienen er drie tappers te staan. Tappers krijgen een onkostenvergoeding van € 7,- per persoon per uur.
  • Wanneer er meer dan twee weken van tevoren wordt geannuleerd, wordt de volledige borg teruggegeven. Zie voor meer informatie het kopje “Borg en facturatie”.

Consumpties

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het betalen van consumpties. De prijzen die gehanteerd worden zijn altijd de actuele barprijzen.

  • PIN: Hierbij betalen de bruiklener en zijn gasten hun consumpties direct met PIN aan de bar.
  • Gedeelte vrij: Hierbij betaalt de bruiklener alleen bepaalde consumpties voor zijn gasten. Zo kan hij/zij ervoor kiezen om bijvoorbeeld enkel bier, wijn en fris te betalen en de gasten eventuele andere dranken zelf te laten betalen.
  • Vrij: Hierbij betaalt de bruiklener alle consumpties voor zijn gasten.
  • Vrij tot X bedrag: Bij deze variant betaalt de bruiklener alle consumpties tot aan een vooraf bepaald bedrag. Zo kan de bruiklener gemakkelijk grip houden op de kosten. Let op: Deze rekening dient direct aan het einde van de avond te worden betaald via PIN.
  • Consumptiemunten: Wanneer je als bruiklener een X aantal gratis consumpties aan je gasten wilt geven, dan kun je gebruik maken van onze muntjes. Er geldt een borg van €0,10 per munt die de bruiklener afneemt. De volledige borg voor de munten dient een week van tevoren te zijn overgemaakt.

Facturatie

De factuur ontvang je altijd achteraf. Dit kan zowel per post als per e-mail. Bij vragen over de factuur kun je contact opnemen met onze penningmeester, Daan van Heertum (penningmeester@cambridgebar.nl).

Sponsoring

Verwacht je meerdere keren per jaar in de Cambridgebar terecht te willen voor wat dan ook? Of denk je met je vereniging iets extra’s aan ons te bieden te hebben op het punt van bijvoorbeeld promotie? Dan kunnen we uiteraard met elkaar in gesprek! Neem in dit geval contact op met ons bestuurslid die over externe relaties gaat, namelijk onze secretaris Eva Hunting, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Je kunt je mailtje sturen naar: secretaris@cambridgebar.nl.

Meer weten?