Facebook
Vanavond achter de bar
Bestuursmenu
Jarigen
Vandaag:
    Geen jarigen
Binnenkort:

Bestuur

Bestuur 2017-2018

Voorzitter - Yalda Sardari

 

Secretaris - Fiona Berloth

Ik ben Fiona en ben 24 jaar. Ik zit momenteel in de afstudeerfase van mijn opleiding, Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool Utrecht. Naast mijn studie en het bestuur heb ik een parttime-baantje. Dit jaar ben ik de secretaris van de Cambridgebar. Ik heb er ontzettend veel zin in om er een top jaar van te maken! Mocht je vragen hebben, spreek mij gerust aan!

 

Penningmeester - Jaspen den Brok

Hallo, ik ben Jasper en met 20 jaar de jongste van het bestuur. Hoewel niet mijn eerste keer bestuur wel mijn eerste jaar bij de Cambridgebar. Dit jaar is de penningmeesters functie voor mij, wat een leuke uitdaging zal zijn. Ik heb er erg veel zin en kijk dan ook met vol vertrouwen naar een goed jaar.

 

Inkoper - Jop van Buuren

Ik ben Jop van Buuren de nieuwe inkoper van de cambridgebar. Met 21 jaar ben ik vrij jong binnen de bar. Toch zag ik het inkoperschap als een leuke uitdaging en verbreding van mij kennis. Vanuit mijn taak als inkoper wil ik de bar een leuke en aantrekkelijke plek te maken om nieuwe dranken te proberen. Als je me in de bar tegen komt vertel me dan gerust je suggesties voor het assortiment, ik ben altijd geïnteresseerd. 

 

Barcommissaris - Wassiliy van der Weij

Hoi ik ben Wassiliy van der Weij, ik ben 22 en zit voor de 2e keer in het bestuur van de Cambridgebar. Ik ben dit jaar de BarCo. Buiten de bar om besteed ik veel tijd aan mijn werk. Daarnaast hou ik heel veel van koken en van eten.

 

Facilitair Beheerder - Dagmar de Vries

Hallo! Mijn naam is Dagmar de Vries, ik ben 22 jaar oud en de Facilitair Beheerder van de Cambridgebar. Dit is voor mij de eerste keer dat ik het bestuur doe. Ik zie het daarom ook als grote uitdaging en een stap in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik zie dit jaar met vol vertrouwen en enthousiasme tegemoet. Na dit jaar ben ik hopelijk veel wijzer en een hoop vrienden rijker. Spreek me vooral een keertje aan als ik in de bar ben!

 

Algemeen Lid - Lotte Jager

Hallo ik en Lotte 24 jaar jong en zit dit jaar in het bestuur. Niet voor de eerste keer dus misschien denk je waarom nog een jaar? Nou ik zie de uitdaging daar wel van in om mijn nog meer te kunnen ontwikkelen in de bar. Dit jaar ben algemeen lid in het bestuur wat betekend dat ik vooral ondersteunende dingen in het bestuur ga doen. Ik heb er super veel zin in om dit jaar tot een succes te maken!!


**Joomla! Foutopsporingsconsole**

**Sessie**

**Profielinformatie**

**Geheugengebruik**

**Database queries**

**Ontleedfouten in taalbestanden**

**Geladen taalbestanden**

**Niet vertaalde strings**