Facebook
Vanavond achter de bar
Bestuursmenu
Jarigen
Vandaag:
    Geen jarigen
Binnenkort:

Locatie en contact

De Cambridgebar is de gezelligste kroeg van de Uithof. De Uithof is de universiteitswijk gelegen in Utrecht-Oost. Gelegen tussen de twee studentenflats aan de Cambridgelaan is de Cambridgebar precies op haar plek. Voor en door studenten is immers haar motto.

De Cambridgebar is gelegen tussen de twee hoge flats van het SSH-complex Cambrigelaan. 

Routebeschrijving

met de auto

Rijd naar de ring oost van Utrecht, de Uithof komt vanzelf op de borden. Neem de afslag richting de Uithof op de A28. Blijf de Uithof volgen over de Universiteitsweg, je komt nu langs het ziekenhuis (het UMC). Blijf rechtdoor rijden over de Bolognalaan tot je bij een T-splitsing komt waar je uitkijkt op na een parkeerplaats. Ga rechtsaf, je ziet de studentenflats van de Cambridgelaan nu al aan de linkerkant van de weg. Aan de rechterkant van de weg is een parkeergarage waar je je auto gratis kunt parkeren. Op het terrein van wooncomplex Cambridgelaan kun je alleen met een vergunning parkeren, dus kom je van buiten, dan kun je je auto het beste in de parkeergarage zetten.

met het openbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal loop je naar het busstation. Neem hier bus 12 of 28 richting de Uithof. Stap uit bij halte Heidelberglaan. Loop een stukje terug en sla het fietspad in tussen de Spar en de Universiteitsbibliotheek. Je loopt nu recht tegen de Cambridgebar aan!

Contactgegevens

Stichting Cambridgebar
Cambridgelaan 901
3584 DW Utrecht

Telefoon: 030-2459143

Bankrekeningnummer: 364103426
IBAN: NL97RABO0364103426
KvK nr: 30165870

Vragen en/of opmerkingen?

Mail ons: **Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.**

 


**Joomla! Foutopsporingsconsole**

**Sessie**

**Profielinformatie**

**Geheugengebruik**

**Database queries**

**Ontleedfouten in taalbestanden**

**Geladen taalbestanden**

**Niet vertaalde strings**