Facebook
Vanavond achter de bar
Bestuursmenu
Jarigen
Vandaag:
    Geen jarigen
Binnenkort:

Bestuur 2013-2014

 

Voorzitter

Lienke is een lief, klein, blond meisje en is goed te herkennen aan haar pony die soms iets te veel voor haar ogen hangt. Het lieve gedeelte wordt even vergeten wanneer ze een enkel biertje op heeft, dan kan ze de oren van je kop tetteren. Ondanks deze charmante eigenschap heeft ze altijd alles op orde en heeft al meerdere prestaties op haar CV staan. Om maar een paar dingen te noemen heeft ze een tot in de puntjes verzorgde reis naar Berlijn georganiseerd voor haar studievereniging en ze is dit jaar naar Australië afgereisd voor haar onderzoekstage. Nu is ze als voorzitter ook nog eens prominent bestuurslid van de CB en zal jou eens laten kennismaken met haar “lieve” kant.

Secretaris

Frank is als secretaris verantwoordelijk voor al het papierwerk en is als geen ander op de hoogte van wat er speelt in en om de bar. Oorspronkelijk uit West-Friesland en bijna klaar met zijn studie sociale geografie, is hij degene die de notulen schrijft en de in- en uitgaande post netjes op orde houdt. Dit jaar is al zijn 2e bestuursjaar! Een man met ervaring dus, maar hij is zeker ook in voor een goede avond doorzakken. Mocht je een activiteit of feest willen organiseren in de bar, dan moet je ook bij hem zijn: dus stuur hem vooral een mailtje!

Penningmeester

Michiel is dit jaar de penningmeester. Deze geboren en getogen Leidenaar is al jaren een vaste gast in de Cambridgebar. Dit komt vooral omdat deze kerel (bijna) nooit vies is van een biertje en een “incidenteel” shotje, helaas voor hem trekt hij dat niet altijd zo goed als hij zou willen. Desondanks kan je hem altijd wakker maken voor een lekker Tequillatje en zeker niet voor Jagermeister. Persoonlijk zouden wij hem omschrijven als een gierige Hollander, dus lijkt het ons een perfecte keuze voor een penningmeester in deze economisch slechte tijden.

Barcommissaris

Helaas heeft Tom, die dit bestuursjaar was begonnen als barcommissaris, zijn taken moeten neerleggen. 

Thiago wordt zijn opvolger en was vorig bestuursjaar (2012-2013) ook de barcommissaris. Heb je vragen over het tappen bij de Cambridgebar? Spreek hem dan aan!

Inkoper

Helaas heeft Wouter, die dit bestuursjaar was begonnen als inkoper, zijn taken moeten neerleggen. 

Rachelle wordt zijn opvolger en was in het bestuursjaar 2010-2011 ook de inkoper. Dankzij Rachelle, hebben we voldoende bier en drank op voorraad!

Facilitair Beheerder

Akaash is de papa van het bestuur en de bar is dit jaar zijn tweede kindje. Hij is er verantwoordelijk voor dat de bar fysiek overeind blijft staan. Hij heeft de leiding over het dagelijks onderhoud en is naar eigen zeggen aangenomen om alle kinderziektes uit de nieuwe bar te halen. Daar gaat hij zich het komende jaar keihard voor inzetten.

Ex-bestuursleden

Tom was dit jaar begonnen als de barcommissaris. Hij zorgde ervoor dat het tappersrooster gevuld is zodat we iedere keer weer open kunnen. Tappers kunnen altijd bij hem terecht, maar ook voor een gesprek met andere bargasten draait hij zijn hand niet om. Naast zijn studie kunstmatige intelligentie houdt hij zich o.a. graag bezig met creatief brainstormen en bier drinken. Typisch iemand voor in het bestuur van de Cambridgebar dus! Lijkt het je leuk om ook achter de bar te staan? Dan is Tom your man!

 

Wouter was dit jaar begonnen als de inkoper. Hij is een echte horecaman en zit dus precies op zijn plek als inkoper. Naast zijn baan bij de Kust, zal hij er in de Cambridgebar voor zorgen dat er altijd bier uit de taps stroomt en er voldoende sterke drank op de plankjes staat. Zijn doel dit jaar is om het assortiment kritisch te bekijken, en dus kunnen we alvast verklappen dat er wat assortimentsverandering aan zitten te komen. Uiteraard staat hij altijd open voor suggesties en kun je hem dus altijd aanspreken in de bar.


**Joomla! Foutopsporingsconsole**

**Sessie**

**Profielinformatie**

**Geheugengebruik**

**Database queries**

**Ontleedfouten in taalbestanden**

**Geladen taalbestanden**

**Niet vertaalde strings**