Facebook
Vanavond achter de bar
Bestuursmenu
Jarigen
Vandaag:
    Geen jarigen
Binnenkort:

Bestuur 2012-2013

 Bestuur 2012-2013: Het bestuur van de grote verbouwing!

Voorzitter

Kirsten Eenink is dit jaar de voorzitter van het bestuur. Deze vlotte Achterhoekse heeft als enige van het stel al bestuurservaring en is daarom als geen ander geknipt voor deze functie. Haar voornaamste taak is om het bestuur in zijn geheel in goede banen te leiden. Zo zit ze de vergaderingen voor en is ze het aanspreekpunt voor de SSH. Ze is dit jaar eindelijk begonnen aan haar studie onderwijskunde, maar dat weerhoudt haar niet van een biertje op zijn tijd. Verder is ze fervent muziekliefhebber en gaat ze graag naar de dierentuin. Mocht je ooit iets willen weten over de bar of over het bestuur van de bar, dan staat Kirsten je graag te woord!

Secretaris

Frank de Vries is als secretaris verantwoordelijk voor al het papierwerk in en om de bar. Oorspronkelijk uit West-Friesland en bijna klaar met zijn studie sociale geografie, is hij degene die de notulen schrijft en de in- en uitgaande post netjes op orde houdt. Als enige van het bestuur woont hij niet op de Cambridgelaan, maar dat weerhoudt hem er niet van om zijn streken achter te laten in de bar. Ook is hij degene die over barverhuur gaat, dus mocht je een activiteit of feest willen organiseren in de bar, stuur hem dan vooral een mailtje!

Penningmeester

Karlijn Eenink is de nieuw aangetrokken penningmeester. Al heel lang een trouwe gast in de bar, en met een bonk ervaring in het bestuursleven op zak - ze was eerder voorzitter en lid van de kascommissie bij andere verenigingen - is ze perfect geschikt om de centen van de bar te bewaken. In het dagelijks leven studeert Karlijn dierengeneeskunde en korfbalt daarnaast wat af bij U.S.K.V. Hebbes.

Barcommissaris

Thiago Gomez ontfermt zich aankomend jaar over de tappers. En tja, wie kent hem niet? Al jaren een vertrouwd en graag gezien gezicht, zowel voor als achter de bar. Het kon haast niet uitblijven dat hij een keer in het bestuur terecht zou komen. Hij zit aan het einde van zijn studie informatica. Daarnaast tref je hem aan als medewerker van de Spar, alle Uithofbewoners wel bekend, en draait hij af en toe wel eens een plaatje. Heb je vragen over het tappen of wil je ook aan de slag als barman bij de Cambridgebar? Spreek hem dan aan!

Inkoper

Lotte Schieving zorgt er dit jaar voor dat de tap nooit droog komt te staan en dat er altijd genoeg sterk op de planken staat. Zij houdt scherp toezicht op de voorraad en hangt regelmatig aan de lijn met Heineken om de mooiste acties voor ons te regelen. Is ze niet bezig met haar bestuurstaken, dan vind je haar bij dansvereniging STUdance of op de universiteit, waar ze bezig is aan haar derde jaar rechtsgeleerdheid. Heb je suggesties voor de volgende wisseldranken? Aarzel niet om haar eens aan te schieten!

Facilitair Beheerder

Bob Balm is ervoor verantwoordelijk dat de bar ook fysiek overeind blijft. Hij vervangt kapotte lampjes, zorgt dat de muziek altijd blijft klinken en houdt de schoonmaakvoorraad bij. Daarnaast beheert hij grotendeels de digitale aanwezigheid van de bar. Studeerde ooit Nieuwe Media & Digitale Cultuur, maar is daar nu klaar mee en werkt als marketeer voor een vertaalbureau in Amstelveen. Hij speelt daarnaast nog gitaar. Heeft hij daardoor minder tijd voor de bar? Helemaal niet!

Algemeen lid

Tiemen Knoop was het eerste deel van het bestuursjaar penningmeester en was verantwoordelijk voor het kloppend maken van het financiële plaatje van de Cambridgebar. In mei 2013 heeft Tiemen zijn taken moeten neerleggen. Het tweede deel van het bestuursjaar is hij actief gebleven als algemeen lid. Hij bleef ook actief in zowel AcCo als FeCo, en daarnaast in opdracht van het bestuur nog vele taken uitgevoerd.


**Joomla! Foutopsporingsconsole**

**Sessie**

**Profielinformatie**

**Geheugengebruik**

**Database queries**

**Ontleedfouten in taalbestanden**

**Geladen taalbestanden**

**Niet vertaalde strings**