Facebook
Vanavond achter de bar
Bestuursmenu
Jarigen
Vandaag:
    Geen jarigen
Binnenkort:

Bestuur 2014-2015

 

Voorzitter

Eva is als voorzitter dit jaar verantwoordelijk voor het algemene reilen en zeilen van de Cambridgebar en haar bestuur. Deze overambitieuze en ijverige psychologie-studente heeft een vreemde voorliefde voor kantoorartikelen en houdt daarnaast van muziek maken en bordspellen spelen. Ook houdt ze - gek genoeg - niet zo van bier, en zul je haar daarom in de bar meestal met een wijntje zien. Voor vragen kun je altijd bij haar terecht!

Secretaris

Hannah mag dan wel een vrij nieuw gezicht bij de bar, maar desalniettemin een goede aanwinst voor het bestuur! Deze 2e jaars Master Diergeneeskunde is een kleine, maar vrolijke meid die voor iedereen klaar staat, zich altijd 100% inzet en een hoop ervaring uit voorgaande verenigingen met zich mee brengt. Als Secretaris is zij verantwoordelijk voor onder andere de in- en uitgaande post, notulen, de maandelijkse nieuwsbrief en externe relaties van de bar, inclusief afhuur. Mocht je dus een avond iets willen regelen in de bar, dan moet je bij haar zijn!

Penningmeester

Moira Lanters houdt bij de Cambridgebar de schaapjes op het droge en de appeltjes achter voor de dorst. Zij spendeert haar tijd graag aan fietsen, koken, klussen, een beetje creatief bezig zijn en muziek beluisteren. In haar vrije tijd is ze rechtenstudent. Haar favoriete spot op de Uithof is, uiteraard ná de Cambridgebar en haar bedje op het Salamancapad, de bibliotheek.  

Barcommissaris

Mijn naam is Lotte. In de bar vervul ik de functie van Barcommissaris. Het bestuursjaar is al even begonnen, maar dat heeft mij niet weerhouden om toch het bestuur in te gaan. Ik kijk er naar uit om in de bar bezig te zijn en te helpen waar ik kan. Als ik mijzelf omschrijf ben ik een sportieve dame die graag een drankje doet in de bar. Hier ben ik dan ook meerdere malen per week te vinden. Ik ben altijd in voor een praatje en een drankje. Mocht er iets gedaan moeten worden in de bar en je ziet mij schiet mij dan aan dan kan ik het meenemen. Hopelijk zie ik jullie snel een keertje in de bar!

Inkoper

Jan is dit jaar verantwoordelijk voor het gevuld houden van de koelkasten. Daarnaast mag hij ook nog eens mooie wissels aanvoeren om de dynamiek in het aanbod van de bar te houden. Als liefhebber van speciaalbier en whisky voelt hij zich erg op zijn plaats binnen deze functie en hoopt menig bezoeker te kunnen verblijden met een drankje waar hij/zij van houdt. Verder is hij ook nog te porren voor een goede wintersportvakantie, of een reis naar het buitenland, zij het ver of dichtbij. Ook wordt hij heel blij van de Aziatische keuken.

 

 

 

 


**Joomla! Foutopsporingsconsole**

**Sessie**

**Profielinformatie**

**Geheugengebruik**

**Database queries**

**Ontleedfouten in taalbestanden**

**Geladen taalbestanden**

**Niet vertaalde strings**