Facebook
Vanavond achter de bar
Bestuursmenu
Jarigen
Vandaag:
    Geen jarigen
Binnenkort:

Bestuur 2015-2016

 

 

 

 

Voorzitter

Paul heeft dit jaar de handschoen opgenomen om leiding te geven aan het bestuur van de Cambridgebar. Hij heeft bij de jongeren van een niet nader te noemen politieke partij al enige ervaring als bestuurder opgedaan, en is daarom een geschikte keus voor deze functie. Als fervent genieter van speciaalbieren en whisky's is hij vaak in de bar te vinden met de laatste wissels voor zijn neus, maar van een simpele ginger ale is hij ook niet vies. Buiten de bar wordt zijn tijd verdeeld tussen zijn masterstudie History and Philosophy of Science, en obsessies met jazzmuziek en literatuur.

Secretaris

Ola, Ik ben Anne en ik zal dit jaar de functie van Secretaris vervullen. In de weinige vrije tijd die ik heb vind ik het leuk om boeken te lezen, biertjes te proeven of muziek te luisteren. Ik hoop ooit nog een eigen radioprogramma te hebben en een boek uit te brengen. Voor vragen over onder andere het afhuren van de bar kun je contact met mij opnemen via **Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.**

Penningmeester

Hallo daar! Ik ben Yalda en ik ben jullie nieuwe penningmeester dit jaar. In mijn dagelijkse leven bestudeer ik iedereens mond in de klinieken op school en op mijn werk in een tandartspraktijk. Het komt ook wel eens voor dat ik in iemand mond kijk in de bar. Dus naast je financiële vragen kan je bij mij ook aankloppen als je kiespijn hebt! Ik vind het leuk om een praatje te maken en twister te spelen. Dus als je in de bar bent, spreek mij vooral aan voor een potje! Of een paar biertjes. Ik hou van gezelligheid, dus ik hoop jullie allemaal te zien in de bar! 

Barcommissaris

Mijn naam is Lotte Jager. Vorig jaar ben ik bij de bar gekomen als tapper, facilitair beheerder en vervolgens barco. Dit jaar start ik meteen als barco. De reden? Ik heb een hart voor de bar en wil graag meewerken aan de gezelligheid en openheid in de bar. Net als vorig jaar hoop ik dat er veel mensen enthousiast zijn om het barteam te versterken. Mocht je nog vragen hebben of opmerkingen over de bar dan kan je mij altijd een mailtje sturen.

Inkoper

Mijn naam is Pim en ik ben momenteel 1ste jaars master Aardwetenschappen. Als 21 jarige heb ik reeds vele jaren terug de leeftijd behaald om alcohol te mogen drinken. Dat komt natuurlijk goed uit als inkoper aangezien ik verantwoordelijk ben voor het assortiment en de daarbij behorende wissels en verdere diversificatie. Vooral met mijn persoonlijke voorliefde voor speciaalbieren hoop ik de mensen iedere keer opnieuw van hun favoriete biertje te laten genieten of ze eventueel bij te staan in het maken van hun keus. Verder is een wat steviger borreltje me ook niet vreemd dus schroom niet een drankje met te drinken als je een keer langskomt in de bar. Hierbij neem ik ook graag gewenste veranderingen in het assortiment van jullie aan.

 Promotie en Externe Relaties 

 

Lieve allemaal! Ik zal mij kort even voorstellen. Mijn naam is Lucia, 23 jaar oud en net afgestudeerd als psychologe. Ik ben dol op lekker eten, spelletjes, winkelen, films, muziek, dans en eigenlijk alle andere kunstvormen. Dit jaar ben ik verantwoordelijk voor de promotie en externe relaties binnen de Cambridgebar. Om het makkelijk te maken word ik ook wel de PEER van de bar genoemd. Enerzijds ben ik bezig met het coördineren van de verschillende activiteiten welke in de Cambridgebar plaats vinden, zowel intern (commissies) als extern (verenigingen), anderzijds hou ik mij bezig met alle promotie, o.a. via de website, facebook, narrowcasting, posters, etc. Bij vragen over promotie of externe relaties kun je altijd bij mij terecht. Ik heb ontzettend veel zin in het komende jaar en hoop jullie allemaal te mogen zien in de bar!


**Joomla! Foutopsporingsconsole**

**Sessie**

**Profielinformatie**

**Geheugengebruik**

**Database queries**

**Ontleedfouten in taalbestanden**

**Geladen taalbestanden**

**Niet vertaalde strings**