Hieronder vind je het bestuur van de Cambridgebar die de nobele taak van het managen van de bar op zich hebben genomen! Stuk voor stuk dragen ze bij aan het staande houden van een initiatief door studenten en voor studenten.

Bestuur

Marcia Oldenburger

Voorzitster

Hallo! Ik ben Marcia en zal dit jaar voorzitter zijn. Dat zal betekenen dat ik contacten onderhoud rondom de bar en nog andere suffe taken, bijvoorbeeld reparatie regelen wanneer er wat kapot is. Ook zal ik de rest van mijn bestuursgenootjes proberen in het gareel te houden. Naast dat ik hier voorzitter ben studeer ik ook nog biologie en ik hoop dat ik daar dit jaar mee klaar zal zijn! Als je me nodig hebt of ergens klachten over hebt kan je me altijd mailen, als je me niet al in de bar hebt gevonden!

voorzitter@cambridgebar.nl

Koert Stribos

Secretaris

Hallo! Ik ben Koert, en ik ben dit schooljaar direct na het begin van mijn bachelor psychologie begonnen met tappen in deze bar, en toen werd ik in januari ineens gevraagd om voor de overwerkte secretaris in te vallen. Dit aanbod heb ik natuurlijk gretig aangenomen, omdat ik de Cambridgebar en gezellige, goedkope bar vind en ik graag wil meewerken om de bar open te houden. Ik ben bijna iedere avond te vinden in de bar, en ik hoop dat ik nog jaren kan blijven komen.

secretaris@cambridgebar.nl

Jop van Buuren

Penningmeester

Hey, ik ben Jop en in mijn tweede bestuursjaar vervul ik de taak van penningmeester binnen de Cambridgebar. Naast het tappen en het regelen van finacieele zaken voor de bar doe ik natuurlijk ook nog gewoon een opleiding. Ik studeer dit jaar af voor Technische Informatica (TI) aan de hogeschool. Heb je vragen of weet je niet wat je moet drinken dan ben ik altijd wel aan de bar te vinden 🙂

penningmeester@cambridgebar.nl

Anne Ketting

Barcomissaris

Hoi, mijn naam is Anne. Als je in de bar bent geweest is de kans groot dat je mij al hebt rond zien lopen! Mijn functie binnen de Cambridgebar is als de barcommisaris. Naast het vele tappen ben ik de tussenpersoon tussen het bestuur en de vrijwilligers. Ik studeer Social Work en zit in mijn 1e jaar van de Hogeschool Utrecht (HU). Als je het leuk lijkt om als vrijwilliger binnen ons leuke team te werken dan kan je de lange rode jongen opzoeken, ik ben niet snel te missen!

barco@cambridgebar.nl

Max Lisman

Inkoper

Max vervult dit jaar de rol van inkoper, hier zal hij zelf meer over vertellen.

inkoper@cambridgebar.nl

Yulia Antonenko

Public Relations

Yulia will be the facilitairbeheerder which has been revised to a PR function.

facilitairbeheer@cambridgebar.nl

Claude de Cuba

Algemeen lid

Hallo ik ben claude, ik ben algemeen lid en daarmee een bestuurslid. Ik weet niet wat ik precies doe maar ik doe het. Voor mijn opleiding heb ik internationale communicatie en media afgerond. En ik doe geen nummer aanvragen.

algemeenlid@cambridgebar.nl

Meer weten?