Hieronder vind je het bestuur van de Cambridgebar die de nobele taak van het managen van de bar op zich hebben genomen! Stuk voor stuk dragen ze bij aan het staande houden van een initiatief door studenten en voor studenten.

Bestuur

Marcia Oldenburger

Voorzitster

Hallo! Ik ben Marcia en zal dit jaar voorzitter zijn. Dat zal betekenen dat ik contacten onderhoud rondom de bar en nog andere suffe taken, bijvoorbeeld reparatie regelen wanneer er wat kapot is. Ook zal ik de rest van mijn bestuursgenootjes proberen in het gareel te houden. Naast dat ik hier voorzitter ben studeer ik ook nog biologie en ik hoop dat ik daar dit jaar mee klaar zal zijn! Als je me nodig hebt of ergens klachten over hebt kan je me altijd mailen, als je me niet al in de bar hebt gevonden!

Claude de Cuba

Secretaris

Claude vervult de rol van Secretaris, hier zal hij zelf meer over vertellen.

Emi Derkx

Vice-Secretaris

Emi vervult de rol van vice-secretaris, hier zal zij zelf meer over vertellen.

Jop van Buuren

Penningmeester

Hey, ik ben Jop en in mijn tweede bestuursjaar vervul ik de taak van penningmeester binnen de Cambridgebar. Naast het tappen en het regelen van finacieele zaken voor de bar doe ik natuurlijk ook nog gewoon een opleiding. Ik studeer dit jaar af voor Technische Informatica (TI) aan de hogeschool. Heb je vragen of weet je niet wat je moet drinken dan ben ik altijd wel aan de bar te vinden 🙂

Max Lisman

Inkoper

Max vervult dit jaar de rol van inkoper, hier zal hij zelf meer over vertellen.

Yulia Antonenko

Public Relations

Yulia will be the facilitairbeheerder which has been revised to a PR function.

Anne Ketting

Barcomissaris

Anne vervult dit jaar de rol van barcomissaris, hier zal hij zelf meer over vertellen.

Meer weten?