Hieronder vind je het bestuur van de Cambridgebar die de nobele taak van het managen van de bar op zich hebben genomen! Stuk voor stuk dragen ze bij aan het staande houden van een initiatief door studenten en voor studenten.

Marten Bosma

Voorzitter – Barcommissaris (Waarnemend)

Hey iedereen, Mijn naam is Marten en ik ben sinds 24 april de nieuwe voorzitter van de Cambridgebar. Sinds Mei ben ik ook de nieuwe Barco! Daarom een kort introductie over mezelf. Afgelopen november heb ik mijn bachelor Biologie afgerond aan de UU. Daarna heb ik een tussenjaar genomen, waarin ik nog steeds zit. In dit tussenjaar werk ik bij Studio A12 (Brothers) in Bunnik en ben ik studentenchauffeur. Naast deze baantjes had ik nog veel vrijetijd en leek het mij leuk om het bestuur van de bar te ondersteunen. Twee jaar geleden ben ik al voorzitter geweest van USDV U Dance, waardoor ik al goed voorbereid ben op dit bestuursjaar. Daarnaast regel ik met veel plezier de tappers achter de bar. Deze toppers verzorgen voor jullie elke avond weer een top avond!!Ik hoop jullie vaak te kunnen zien in de bar voor een drankje of gezellig samen tappen!

Anne Kersten

Secretaris

Anne Kersten vervult de rol van Secretaris, hier zal zei zelf meer over vertellen.

Jasper den Brok

Penningmeester

Jasper den Brok vervult de rol van penning meester, hier zal hij zelf meer over vertellen.

Jop van Buuren

Inkoper

Hey, ik ben Jop en dit jaar vervul ik de taak van inkoper binnen de Cambridgebar. Naast het tappen en het inkopen van de drank doe ik natuurlijk ook nog gewoon een opleiding. Ik studeer dit jaar af voor Technische Informatica (TI) aan de hogeschool. Als inkoper ben ik verantwoordelijk voor o.a. de inkoop van alle voorraad, ik onderhoud het contact met onze leveranciers en ga over de wijzigingen in het assortiment. Ik verder vaak aan de bar te vinden, meest met speciaalbier of een flatliner. Mis je nu iets in ons assortiment of wil je gewoon een praatje maken kom er dan gerust bij zitten.

Gezocht

Facilitair beheerder

De facilitair beheerder functie is van nature het onderhoud van de bar. Door veranderingen in het beleid vervulde deze functie de laatste tijd echter meer een PR rol waar bij de facilitair beheerder de website, Facebook, Twitter en alle overige sociale mediakanalen bij hield. Lijkt een van deze twee invullingen (of natuurlijk beide) jou interessant neem dan contact met ons op.

Gezocht

Algemeen Lid

Als algemeen lid zorg je voor de algemene sfeer in de bar, help je samen met de rest van de bar voor het onderhoud van de bar en zorg je voor promotie. Lijkt jou dat wat mail ons dan!

Meer weten?