Hieronder vind je het bestuur van de Cambridgebar die de nobele taak van het managen van de bar op zich hebben genomen! Stuk voor stuk dragen ze bij aan het staande houden van een initiatief door studenten en voor studenten.

Douwe de Haas

Voorzitster

Hey!

Ik ben Douwe, de voorzitter van het bestuur voor de cambridgebar. Na een jaar als inkoper te hebben gefunctioneerd wilde ik graag nog verder, maar dan als voorzitter.
Dus als je een keer in de cambridgebar bent geweest is er een goede kans dat je me al eens gezien of gesproken hebt.
Mocht ik echter niet te vinden zijn in de bar, dan ben ik meestal bezig met: mijn studie informatiekunde, Gamen, series/films kijken of sport.
Dit is in eerste instantie vrij algemeen maar er is daadwerkelijk wel meer diepgang. Dus als je meer zou willen weten, kom een keer langs in de cambridgebar als we weer open zijn voor een gezellig praatje.

voorzitter@cambridgebar.nl

Eva Hunting

Secretaris

Hoi ik ben Eva Hunting, 23 jaar oud.
Ik ben vaak in de bar te vinden of lekker (vaak buiten) met vrienden. Daarnaast studeer ik muziek en technologie aan de HKU. Ik doe een bestuursjaar bij de bar om veel te leren over hoe een stichting werkt en hoe je een onderneming staande kan houden. Maar mijn voornaamste reden is natuurlijk dat ik enorm van de CB en zijn vrijwilligers hou.

secretaris@cambridgebar.nl

Daan van Heertum

Penningmeester

Hoi allemaal!, ik ben Daan, 21 jaar oud en doe de studie Forensische Criminologie. Ik kom uit Brabant en ben enorm fan van drinking games. Ik ben dit jaar de penningmeester. Mijn lievelingskleur is roze en uiteraard Cambridgebar blauw. Ondanks corona hoop ik dat wij weer snel open kunnen gaan en heb ik er super veel zin in!

penningmeester@cambridgebar.nl

Sera van Vreumingen

Barcomissaris

Ik ben Sera, en naast me zie je Kummie mijn konijntje. Ik was vorig jaar nog voorzitter van de Cambridgebar, maar sinds de wissel ben ik gegaan voor de functie barco. Mijn lievelingskleur is geel net zoals m’n hele kamer. Naast Kummie heb ik nog twee stiefkonijnenkindjes en twee stiefvissenkindjes van m’n vriendin en ben ik in verwachting van nog een konijnenkindje. Ook heb ik duizend plantenbabies. De gezinsuitbreiding blijft maar komen zoals je ziet. Voor de rest is er niet heel veel gaande in m’n leven, maar het is wel hier een leuke beestenboel in m’n gele kamertje!

barcommissaris@cambridgebar.nl

Anne Ketting

Inkoper

Hoi hoi.
Ik ben Anne, je herkent mij misschien van de vorige jaren. Dit komt omdat ik mijn 3e en zeer zeer waarschijnlijk laatste bestuursjaar inga!
Verder mis ik de horeca erg tijdens deze tijden en hoop ik dat we weer snel open kunnen om de gezelligheid op de uithof weer aan te wakkeren!

inkoper@cambridgebar.nl

Felix Verbiest

Facilitair Beheerder

Ik ben Felix en ik heb een hekel aan op foto’s staan. Verder zit ik in het bestuur voor 2020-2021 als facilitair beheerder, dus ik zal wat over mijzelf vertellen opdat jullie mij dit jaar hopelijk allemaal een beetje kennen. Ik ben 22, studeer Natuur- en Scheikunde en ben net als Daan een fan van drinking games, maar dan vooral als alleen Daan moet drinken. Daarnaast hou ik ook heel erg van donkere humor, dus als je gezellig wilt komen praten kan je altijd dat soort grapen maken (en ik wil ze eigenlijk ook echt heel graag horen).

facilitairbeheer@cambridgebar.nl

Meer weten?