De Cambridgebar is de gezelligste kroeg van het Utrecht Science Park. Het Utrecht Science Park is de universiteitswijk gelegen in Utrecht-Oost. Gelegen tussen de twee studentenflats aan de Cambridgelaan is de Cambridgebar precies op haar plek. Voor en door studenten is immers haar motto.

Contactgegevens

Cambridgelaan 901
3584 DW Utrecht
Telefoon: 030-2459143

Bankrekeningnummer: 364103426
IBAN: NL97RABO0364103426
KvK nr: 30165870

Openingstijden

Vanwege de huidige coronamaatregelen gelden er aangepaste openingstijden:
ma t/m do: 21.00 – 00.00 uur
vr, za & zo: gesloten

Heb je een vraag?

  Met het openbaar vervoer

  Vanaf Utrecht Centraal loop je naar de tramhalte. Neem hier tram 22 richting het Utrecht Science Park. Stap uit bij halte Heidelberglaan. Loop een stukje terug en sla het fietspad in tussen de Spar en de Universiteitsbibliotheek. Je loopt nu recht tegen de Cambridgebar aan!

  Met de auto

  Rijd naar de ring oost van Utrecht, het Utrecht Science Park komt vanzelf op de borden. Neem de afslag richting het Utrecht Science Park op de A28. Blijf het Utrecht Science Park volgen over de Universiteitsweg, je komt nu langs het ziekenhuis (het UMC). Blijf rechtdoor rijden over de Bolognalaan tot je bij een T-splitsing komt waar je uitkijkt op na een parkeerplaats. Ga rechtsaf, je ziet de studentenflats van de Cambridgelaan nu al aan de linkerkant van de weg. Aan de rechterkant van de weg is een parkeergarage waar je je auto gratis kunt parkeren.

  Parkeren

  Op het terrein van wooncomplex Cambridgelaan kun je alleen met een vergunning parkeren, dus kom je van buiten, dan kun je je auto het beste in de parkeergarage zetten.