Tapper

Vrijwilliger worden bij de Cambridgebar? Dit kan bij ons als tapper of bestuurder en ook jij kunt hier deel vanuit maken!

Als tapper draai je eens (mag ook meer) in de twee weken een tapdienst in de Cambridgebar. Dan verzorg je de drankjes, de muziek en natuurlijk de gezelligheid voor je gasten. Daarnaast zijn er voor de vrijwilligers leuke personeelsuitjes en kortingen. Als tapper leer je razendsnel andere bewoners op de Uithof kennen.

Lijkt het je leuk om het tapteam te komen versterken? Vul dan het formulier onder deze pagina in om je aan te melden als vrijwilliger:

 

Bestuurslid

Het bestuur van de Cambridgebar is gezeteld in een stichting. Het is een parttime-bestuur dat elk jaar in september opnieuw voorgedragen en gekozen wordt. Als bestuurslid krijg je een bepaalde hoofdfunctie (Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Barcommissaris, Inkoper of Facilitair Beheerder) die je in principe voor één jaar uitvoert. Wil je na dat jaar nog door? Dan kun je gewoon opnieuw solliciteren. Als bestuurslid bij de Cambridgebar leer je in groepsverband een zelfstandig horecabedrijf runnen. Je leert veel en het staat bovendien ook erg goed op je CV. Daarnaast is het natuurlijk ook een heel gezellig jaar. Een supergave ervaring dus!

Ook komend academisch jaar hebben we weer nieuwe bestuursleden nodig. Dit is prima te combineren met je studie. Dus lijkt het je leuk om bestuurslid te worden van de Cambridgebar? Of heb je vragen over of voor het bestuur? Neem dan contact met ons op: mail naar info@cambridgebar.nl.

    Meer weten?